Project Assen

Voor onze klant in Assen hebben wij 5 groepen ingefreesd door een zand/cement vloer. Hierbij hebben wij gebruik gemaakt van de Robot standaard pro verdeler.

Project Drachten

In Drachten hebben wij voor onze klant traditionele vloerverwarming aangelegd. Deze 7 groepen vloerverwarming hebben we geknoopt op netten waaronder reflectiefolie is gelegd. We hebben hierbij gebruik gemaakt van de Robot standaard pro verdeler met flow meters. Dit project was een renovatie project inclusief een uitbouw.

Project Haren

Voor onze klant in Haren hebben wij traditionele vloerverwarming aangelegd. Wij hebben hier gebruik gemaakt van stalen matten inclusief reflectiefolie. Wij hebben hier een 7 groepen Robot standaard pro verdeler met flow meters toegepast.

Project Groningen/kantoorpand.

Voor een klant in Groningen hebben we 3 groepen door fermacell (knauf brio) ingefreesd. We hebben hierbij gebruikt gemaakt van een standaard Robot pro verdeler.

Project Oostwold

In Oostwold hebben we voor een klant 6 groepen ingefreesd in een anhydrietvloer. We hebben hier gebruikt gemaakt van een Robot standaard pro verdeler.